Kontakt oss

Segel AS
Øyane 11 – Postboks 284
N-6771 Nordfjordeid – Tlf: +47 57 88 59 00

Segel Nordfjordeid
Øyane 11, N-6771 Nordfjordeid

Segel Ålesund
Borgundvegen 340, 6701 Ålesund

Trond Haavik

Daglig Leder/Eier, Siviløkonom og MBA
Send epost

Hans 25 års erfaring med internasjonalt markedsarbeid er hans ballast i å hjelpe bedrifter med innovasjonsprosesser og internasjonalisering. Innovasjonsprosjektene omfatter også internasjonale FOU-prosjekter sammen med ledende internasjonale aktører innen energieffektive bygg. Trond brenner for at nye løsninger som medvirker til å skape et bedre samfunn skal finne sine vei til et større marked.

Fra sitt lille småbruk hvor han og huser et par hester har han sin base for å ta imot «storfamilien» fra ulike land på besøk. Dette er et resultat av at han og hans kone har huset tyskspråklige au-pairer i en årrekke for å gi sine nå voksne barn et ekstra språk.

Leif Magne Klubbenes

Leder – strategi & forretningsutvikling/Partner

Leif Magne bistår bedrifter til lønnsom vekst, nasjonalt og internasjonalt. Han har selv grunnlagt, bygget opp og vært rådgiver, leder og styreleder i et stort antall bedrifter i inn og utland. Mange av disse er kommet på Gasellelisten som vellykkede vekstbedrifter. Han har utviklet et web basert metodeverk og løsninger (ResOp) for effektiv utvikling og gjennomføring av strategi og forbedringstiltak i virksomheter. Hans mer enn 20 års erfaring som leder og eier i egne virksomheter, topplederstillinger i inn og utland benytter han som erfaringsgrunnlag i kombinasjon med stor interresse for lønnsom innovasjon i sin rådgivningsvirksomhet. Han er også den eneste i Møre og Romsdal som er kommet igjennom nåløyet til Innovasjon Norge som innleid prosjektleder i flerbedriftsprosjekter.

Leif Magne har sterkt engasjement for idrett, og spesielt sykkel og alpint, hvor han selv har vært aktiv, leder og trener.

 

Paul Jacob Helgesen

Senior Bedriftsrådgiver, Havbruksingeniør

Paul har jobbet innenfor sjømatsektoren siden utdannelsen med ulike roller. I Segel bistår han bedrifter med utviklingsprosjekter for å utløse de store mulighetene som ligger innenfor denne sektoren. Det kan være å utvikle innovasjonsstrategier, strukturere prosjektene, samt ledelse og gjennomføring. Paul er en svært samfunnsengasjert person som finner mye motivasjon i å jobbe med bedrifter som bidrar til livskraftige samfunn langs kysten vår.

På fritiden er det familien og aktiviteter med ungene som teller, med lek rundt huset eller turer på fjellet. Annenhvert år kristner han fire fylker i det historiske spillet på Dragseidet på Stadlandet i hjemkommunen Selje der han vokste opp med en flokk søsken. De siste årene har de gått sammen i et søskenkor med egne julekonserter. Paul er også leder av Eid Mannskor på Nordfjordeid.

 

Kjell Rune Hoff

Partner

Kjell-Rune jobber med strategi, finans og forretningsutvikling i Segel. Han har erfaring med prosjektledelse for totalentepriser innenfor landbasert oppdrett, daglig ledelse, økonomistyring og styrearbeid. Han har et analytisk og strategisk tankesett og med master i executive master of management og fysikk er han godt rustet for et brett spekter av utfordringer. Kjell-Rune er ein aktiv person som er opptatt av å bruke en hver mulighet å holde seg i toppform.

Ole André Nordal

Partner
Send epost

Ole Andrè har lang og bred erfaring innenfor den blå sektor, både nasjonalt og internasjonalt. Han har sammen med mange ulike aktører jobbet med mulighetsstudier, prosjektutvikling og prosjektgjennomføring av store prosjekter både på land og sjø siden han flyttet fra Bergen til Ålesund i 2003. Han er spesielt interessert i og fasinert av bevist arbeidsmetodikk, og da spesielt bruk av LEAN og beste praksis i sitt arbeide. I Segel bistår han bedrifter med utviklingsprosjekter, selskapsutvikling, prosjektledelse eller i management for hire oppdrag.

På fritiden er Ole Andrè en engasjert familiefar og fotballtrener for Emblem Idrettslag. Gjennom aktiv styreledelse i Flisnes Grendahus sørger han for at grenda har et samlingspunkt også utenom idretten. Det som er igjen av fritid nytter han gjerne til turer i fjellet, både til fots og på ski sammen med kone og barn.